Ny webside undervejs


Der er noget nyt undervejs.
Nemlig en ny webside.
Den gamle webside er slet ikke up-to-date, så nu skal der altså ske noget nyt. Den gamle lavede jeg i Adobe Dreamweaver tilbage i 2011, så udover, at siden nok afspejler, at der er flere tekniske muligheder i dag for at få en flottere og bedre webside, så viser det altså heller ikke alt, hvad jeg kan i dag – selv om det nok alligevel i bund og grund afspejler min personlighed ret godt.

 

Én ting har nemlig ikke ændret sig!

Jeg er stadig vild med farver & finurligheder – og så selvfølgelig, at der er sammenhæng i fremstillingen. Billederne har jeg selv lavet, taget eller tegnet – og efterfølgende redigeret og eller udarbejdet i Photoshop eller Illustrator. Ps. Sommerfuglen er stadig min favorit, når jeg tegner frihånd. Dét er, hvad jeg kan 😉

Den gamle webside bestod af 6 individuelle sider, som jeg byggede op og efterfølgende lavede interne og eksterne links i – og så en smule SEO oveni. Dengang var jeg meget stolt over min store kreativitet i forhold til det grafiske, men selve websiden var måske ikke så sigende om, hvem jeg var og hvad jeg kunne.

Det vil jeg nu rette op på! Så det er altså målet med den nye webside, som jeg forsøger at strikke sammen. Jeg er nemlig vokset med opgaverne!

Nå, men websiden herunder siger jeg altså så snart farvel til – også selv om det både havde små illustrationer, der kunne bevæge sig, var fyldt med flotte farver og havde andre, helt vildt nødvendige effekter 😉

ForsidenOm Heidi GabaKompetencer

referencerCVKontakt


ikon_portfolio

ikon_cv

ikon_erhvervserfaring