Små inspirationsbrochurer

Små inspirationsbrochurer


Det skal da ikke være en hemmelighed, at jeg ikke længere arbejder for Svane & Lührs. Jeg blev opsagt tilbage i efteråret og derfor stoppede jeg 31. januar i år.

Af ukendte årsager har jeg dog sagt ja til at arbejde for firmaet i februar også, indtil jeg skal på barsel til marts, og bl.a. lave nogle nye brochurer.


Små inspirationsbrochurer

Derfor lavede jeg i sidste uge to små brochurer med nogle af forårets nyheder. Brochurerne har hver 8 sider i A6 format. Brochurerne skal bl.a. sendes til forhandlere, til webshopkunder – og så skal de med på messe i Tyskland.

Den ene brochure har fokus på vores Monogramkollektion, som er personlige, håndciselerede smykker. I efterårssæsonen introducerede vi konceptet, hvor vi håndstempler bogstaver eller tal i cirkel- eller hjerteformede vedhæng. Dem kalder vi Love Letters. I forårssæsonen udvides smykkekollektionen med håndciselerede stjernetegn i vedhæng, kaldet Zodiac, et stjernevedhæng samt udskårne tal, Lucky Numbers, der kan kombineres med alle smykkerne i Monogramkollektionen.

I den anden brochure fokuserer jeg på de nye smykkesten, der kommer i nye farver – blå & gule nuancer. Vi har i forvejen en stor kollektion med ægte smykkesten og hver sæson udvides den med nye smykkesten og farver.

Se brochurerne her.

 

inspirationsbrochure_heidi_gaba_4

inspirationsbrochure_heidi_gaba

inspirationsbrochure_heidi_gaba_3

inspirationsbrochure_heidi_gaba_2


ikon_portfolio

 

ikon_erhvervserfaring