Sekant.dk & co. på tur


I fredags havde jeg fornøjelsen af at være med Mette Krabbe Møller fra webshoppen Sekant.dk til interiør- og designmessen Formland i Herning. Jeg læste med Mette på min bachelor, hvor vi blev placeret i studiegruppe sammen – og senere var vi også på udveksling sammen i det skønne Sevilla.

På kandidaten skiltes vores veje, hvor hun gik “den danske” kommunikationsvej og jeg gik “den spanske”. Efterfølgende har vores veje krydset hinanden ved mange lejligheder, og det er dejligt, at vi kan bruge hinanden til sparring stadigvæk – også selv om det ikke er på daglig basis.


 

Formland

Jeg elsker at være med på messe. Selvfølgelig både for at kigge efter nyheder til Mettes webshop og nyheder generelt, men også for at se de inspirerende oplæg fra eksempelvis pej gruppen. Der får man altid lige lidt at tænke over og en masse guldkorn med sig hjem – og så selvfølgelig de obligatoriske trendfarver.

 

 Og så er jeg egentlig bare vild med at kigge på alle de fine ting, som udstillerne disker op med. Selv er jeg – uden tvivl – draget mod alle de farverige elementer og jeg er vild med at se en flot udstilling (i udstillingen). Her er lidt af det, som jeg selv blev fascineret af:

 

 

 

 

 

Sekant.dk

Nå – men det, vi jo egentlig kom efter, var inspiration til Mettes webshop Sekant.dk. I august var jeg også med på Formland, inden webshoppen helt var gået i luften, hvor vi skulle finde produkter og inspiration til udvalget der på.

Ideen bag Mettes shop var at sætte fokus på produkter fra små danske iværksættere, som hun selv er, gerne lavet af naturmaterialer, samt at sælge produkter, som man bruger ofte i det daglige. Lige nu har hun blandt andet lækre interiørprodukter af træ og læder fra blandt andet dot aarhus og Segment Danmark.

I fredags havde Mette kig på bl.a. By Brorson og Hjemstavn, som vi fik besøgt – og lige da vi snakkede om, at det kunne være godt med nogle flere fede plakater, faldt vi tilfældigvis over Coffeeprints, hvor Stefan Lægaard sad og tegnede en ny Irish Coffee plakat.

Forhåbentligt kommer de fine plakater online hos Mette, for så kan jeg vist ikke undvære en af dem – selv om jeg vel egentligt ikke har mere plads på væggene.

 

 

 

 

Mette Krabbe Møller

Udover Sekant.dk har Mette også kommunikationsvirksomheden Kommunikant, hvor hun hjælper virksomheder med deres kommunikation på især de sociale medier. Helt generelt synes jeg bare, at hun er så fantastisk sej, fordi hun har kastet sig helhjertet ud i iværksætterlivet – og fordi hun er så god til at netværke og skabe relationer med “fremmede” mennesker. Dét kunne jeg helt sikkert lære noget af. Hun igangsætter mange netværksmøder på kryds og tværs, og så har hun også tidligere gjort en god indsats for medlemmerne i Kommunikation & Sprog, da hun i en periode var formand for bestyrelsen i Region Midtjylland.


ikon_erhvervserfaring

ikon_portfolio

ikon_cv