CV


Spansk & kommunikation

I 2009 afsluttede jeg min uddannelse fra Handelshøjskolen som cand.ling.merc. spansk med profil i International Markedskommunikation & PR. Min uddannelse har givet mig en solid forståelse for kommunikation i bred forstand og for især sproglige og visuelle virkemidler.

Dermed er jeg i stand til at løse kommunikationsopgaver på flere sprog, at undersøge markeder og målgrupper samt at planlægge kommunikation.

 

Web, kommunikation & salg

Siden har jeg arbejdet med et væld af webrelaterede kommunikationsopgaver af både strategisk, sproglig og visuel karakter. Senest har jeg været med i opstarten af en webshop til både B2C & B2B – med fokus på udvikling, opbygning og efterfølgende drift af webshoppen og øvrige platforme.

Tidligere har jeg også været projektansvarlig på sammenlægningen af to websites med tilhørende intranet til en ny, fælles platform. Jeg har også god erfaring inden for salg, visual merchandising & kundeservice, da jeg også har en baggrund i detailhandlen.

 

Uddannelse, erhvervserfaring & kurser

Her på siden kan du få et større indblik i hvad min uddannelse dækker over, hvilke kompetencer jeg efterfølgende har tillært mig og hvilke arbejdsområder jeg har erfaring med. Du er mere end velkommen til at gå dybere ned i min profil under de enkelte punkter:

Hvis du hellere vil springe al læsningen over og komme direkte til sagen, så kan du hente mit CV her i stedet.

 


ikon_erhvervserfaring

ikon_portfolio