Min kandidatuddannelse


2007-2009

// Cand.ling.merc i spansk med profil i International Markedskommunikation & PR
// Aarhus School of Business
// Beskrivelse:

Uddannelsen bygger oven på min bacheloruddannelse og har primært fokuseret på den eksterne kommunikation i en virksomhed. Uddannelsen har gjort mig i stand til at kunne varetage en virksomheds fremmedsproglige kommunikation på højeste niveau, især den eksterne kommunikation til markeder & forbrugere.

Se hele studieordningen her.
Klik her for at se eksamensbevis.

opgaver - cand.ling.merc

// Fag:

  • 4. semester
    • Speciale

 

// Speciale: FC Barcelona – mere end bare en klub? En analyse af en fodboldklubs sociale ansvarlighed
// Vejleder: Ricard Højbjerg
// Karakter: 10
// Beskrivelse:

Formålet med mit speciale var kort sagt at analysere en fodboldklubs sociale ansvarlighed. Her var det nærmere bestemt FC Barcelona, som udover deres sportslige aktiviteter også havde skabt en social identitet i deres fond `Fundació og i deres store samarbejde med UNICEF.

For at finde frem til CSR-kommunikation i sportens verden analyserede jeg webside og årsrapport blandt andet gennem en analyse af CSR-emnerne, en diskursanalyse og billedanalyse. Læs specialet her.

 

// Andre opgaver på kandidatstudiet

  • Ecoholiday.dk
    Formålet med denne opgave var at sælge økologiske bondegårdsferier i Danmark til spanske turister. Konkret udarbejdede vi udover opgaven en visuel fremstilling af en underside til det allerede eksisterende Ecoholiday.dk på spansk. Se opgaven her.
  • Thise mejeri
    Formålet med denne opgave var at få Thise Mejeri ind på det spanske marked. Konkret udarbejdede jeg udover opgaven en visuel fremstilling af en webside til det spanske marked på baggrund af en markedsanalyse. Se opgaven her.